Hyppää sisältöön

Ajankohtaista Digipelirajat'on-toiminnassa

Ajankohtaista toiminnassa, Tiedote

Päivitetty 4.9.2020


Koronavirus-epidemia on aiheuttanut muutoksia myös Digipelirajat’on-toimintaan vuoden 2020 aikana. Tilanteen päivittyessä tiedotamme muutoksista verkkosivuillamme ja keskitetysti tässä Ajankohtaista-osiossa.

Lisätietoja ajankohtaisista muutoksista toiminnasta antaa Digitaalisten riippuvuuksien päällikkö Terhi Mustonen, terhi.mustonen@sosped.fi, p. 044 293 9497 . 

Digipelirajat’on-tiimi | Syksyn 2020 ryhmätoiminta
|Avoimia teemakeskusteluja digipelaajille |
Vapaaehtoisten toiminta | Koulutustoiminta


Digipelirajat’on-tiimi

Elokuussa Digipelirajat’on-toiminnan uutena suunnittelijana on aloittanut Maj Paanala. Samalla Helmi Korhonen on siirtynyt uuden Somerajaton-toiminnan suunnittelijaksi. Digipelirajat’on ja Somerajaton muodostavat yhdessä Sosped-säätiön Digitaalisten riippuvuuksien kokonaisuuden.

Digipelirajat’on-yhteystietoihin tästä linkistä

Syksyn 2020 ryhmätoiminta käynnistyy kuudella paikkakunnalla ja verkossa

Syksyn DPR Bootcamp-ryhmät aloittavat toimintansa kasvokkaisina pienryhminä eri puolilla Suomea. Ryhmien toiminnassa huomioidaan suositusten mukaiset varotoimenpiteet.

DPR Bootcamp-ryhmät nuorille aikuisille (18-29-vuotiaille) alkavat Helsingissä, Porissa, Tampereella, Oulussa ja Vantaalla.

DPR Bootcamp Junior-ryhmät nuorille (15-17-vuotiaat) alkavat pilottiryhminä Kuusamossa, Oulussa ja Vantaalla.

Verkkoryhmänä aloittaa DPR Ctrl-keskusteluryhmä, jossa saadaan tukea ja keinoja oman pelaamisen rajoittamiseen ja hallintaan.

Vapaaehtoisen vetämää keskustelua pelaamisesta Discordissa videokerhossa

Vapaaehtoinen vertaisohjaajamme Janne kutsuu kaikki pelaajat keskiviikkoisin klo 14 puhumaan peleistä! Alla kutsu videokerhoon:

Voiko pelaamisessa ja peleissä olla syvempiäkin merkityksiä?
Onko se pelkkä autonominen harrastus, vai voiko se olla monien osien summa? Tai jopa enemmän?
Entä mitä kaikkea pelaamiseen edes kuuluu?

Tule ja tutustu ajatuksia herättelevään ja keskustelua aktivoivaan Digipelirajat’on-kesätoimintaan Discordissa. EXTRA CREDITS -kanava YouTubessa esittelee meille suurta ”pelielämän ympyrää” otteella, jossa pelit ovat keskiössä. Katsotaan kiinnostavista aiheista yhdessä videoita ja keskustellaan niistä. Keskiviikkoisin kello 14!

DPR Onlinen Discordiin pääset liittymään tästä linkistä: https://discord.gg/NApc7Ns

Vapaaehtoisten toiminta

Yhteydenpito jatkuu normaalisti vertaisvalmentajien Discordissa. 
Kokemusasiantuntijakoulutus peruskoulutuksen käyneille vertaisvalmentajille järjestetään Helsingissä 2.-4.10.2020. Lisätietoa ja ilmoittautumiset kokemusasiantuntijakoulutukseen tästä linkistä.

Koulutustoiminta

Syksyllä koulutuksia toteutetaan sovitusti etä- ja lähikoulutuksina viranomaisten ohjeistukset huomioiden.