Hyppää sisältöön

Tukea

Digipelaajalle | Läheiselle | Ammattilaiselle

Tukea digipelaajalle

Vertaisryhmät

Ryhmätoimintamme on suunnattu 18-29-vuotiaille paljon pelaaville ja omaa digipelaamistaan pohtiville. Pienryhmiä toimii eri paikkakunnilla. 

Tule vertaisvalmentajaksi!

Oletko joskus itse pelannut liikaa? Haluaisitko nyt auttaa muita samassa tilanteessa olevia? Vertaisvalmentajana pääset ohjaamaan pelaajien ryhmiä yhdessä ammattilaisen tai toisen vertaisvalmentajan kanssa.

Verkkotuki

Pohdi omaa suhdettasi digipelaamiseen anonyymisti verkossa ja saa tukea ja vinkkejä pelaamisen hallintaan muilta pelaajilta ja Digipelirajaton-tiimiltä.

Pelaajatarinat

Lue muiden kokemuksia ongelmallisesta digipelaamisesta tai kerro oma tarinasi. 

Tukea digipelaajan läheiselle

Vertaistukea ja tietoa

DPR Läheisryhmä voidaan aloittaa verkkoryhmänä tai perustaa omalle paikkakunnallesi. Lisäksi Digipelirajat’on on koonnut tietoa ongelmallisesta digipelaamisesta sekä läheiselle tukea tarjoavista palveluista.

Tietoa pelikasvatukseen alaikäisen vanhemmalle

Alaikäisen vanhemmalle on tarjolla materiaaleja ja tietoa liittyen pelikasvatukseen sekä vanhemman keinoihin tukea lasta muodostamaan terveellinen suhde pelaamiseen harrastuksena.

Tukea ammattilaiselle ongelmallisen digipelaamisen kohtaamiseen

Nuorelle aikuiselle asiakkaalle on tarjolla Digipelirajat’on-tukea. Erilaisiin tuen mahdollisuuksiin voit tutustua yhdessä asiakkaan kanssa verkkosivuillamme.

Ammattilaisen tuki-osiossa on tarjolla erilaisia materiaaleja puheeksiottoon ja ilmiötietoon liittyen sekä tietoa tulevista ammattilaisille suunnatuista koulutuksistamme.