Hyppää sisältöön

Vapaaehtoiseksi

Haluatko jakaa kokemuksiasi digipelaamisen hallitsemisesta? Innostutko toimimaan paljon pelaavien ryhmässä digipelaamisen asiantuntijana? Tule mukaan Digipelirajattoman vapaaehtoistoimintaan!

Digipelirajaton-vertaistoiminta on ammatillisesti tuettua keskustelua ja yhdessä tekemistä pienryhmissä. Toiminnassa keskeinen rooli on koulutetuilla vertaisvalmentajilla.
Vertaisvalmentajat ovat entisiä tai nykyisiä peliharrastajia, joilla on omakohtaista kokemusta ongelmallisesta digipelaamisesta.

Tällä hetkellä vertaisvalmentajamme osallistuvat muun muassa vertaistapaamisten järjestämiseen ja Discord-kanavamme ylläpitoon. Lue lisää ryhmätoiminnastamme.

Etsimme uusia vertaisvalmentajia!

Toimintaamme mahtuu mukaan uusia vertaisvalmentajia. Etsimme uusia vertaisvalmentajia etenkin seuraaville paikkakunnille: Helsinki, Jyväskylä, Kajaani, Kuusamo, Kuopio, Oulu, Pori, Lahti ja Tampere.

Mukaan toimintaamme pääset käymällä vertaisvalmentajan peruskoulutuksen (2 op). Koulutus koostuu neljästä lähipäivästä ja itsenäisestä työskentelystä. Käytännönläheisessä koulutuksessa syvennytään muun muassa ongelmallisen digipelaamisen ilmiöön ja vuorovaikutustaitoihin sekä harjoitellaan ryhmän ohjaamista käytännössä.

Hae vertaisvalmentajakoulutukseen

Haku vuoden 2024 vertaisvalmentajakoulutukseen on auki! Koulutus järjestetään kahdessa osassa. Koulutuksen ensimmäinen osa suoritetaan etänä Teamsissa 18.–19.5. ja toinen puolestaan järjestetään kasvokkain Helsingissä 17.–18.8.

Koulutus antaa työkaluja kasvokkaiseen vertaistukeen ryhmien ja miittien muodossa sekä verkkotyöhön Discordissa. Yhteensä nelipäiväisessä koulutuksessa mm. harjoitellaan ryhmien ohjaamista ja tutustutaan ryhmien sekä miittien ohjelmaan.

Koulutuksen aikataulu:
1. osa: 18.–19.5.2024 verkossa (Teams)
2. osa: 17.–18.8.2024 Helsingissä

Hae mukaan viimeistään sunnuntaina 12.5.2024!

Koulutus on osallistujille maksuton. Lisäksi  korvaamme matkakulut, majoituksen ja ruokailut.


2024 Vapaaehtoistoiminta
Vertaisvalmentajakoulutus1. osa 18.–19.5.2024 la–su
2. osa 17.–18.8.2024 la–su

Vertaisvalmentajamme ovat:

  • Täysi-ikäisiä
  • Tasapainoisessa elämäntilanteessa
  • Innostuneita osallistumaan vertaisvalmentajakoulutukseen
  • Sitoutuneita toimimaan vertaisvalmentajana ryhmissä.

Vertaisvalmentajille ei makseta palkkiota, vaan toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen.
Korvaamme vertaistoiminnasta aiheutuvat kulut.

Lähde mukaan tekemään merkityksellistä vapaaehtoistyötä!