Hyppää sisältöön

Digiloma

Tuijotatko vain ruutua? Meneekö kaikki aika pelatessa, vaikka tahtoisit tehdä muutakin?
Tahtoisitko kokeilla parin päivän breikkiä digilaitteista? Hae Digilomalle!

Digiloma on nuorten aikuisten ohjattu leiri, jossa käsitellään omaa suhdetta somen käyttöön ja digipelaamiseen. Loman sisällöstä vastaa Digipelirajaton yhdessä Somerajattoman ja sen vertaisohjaajien ja aktiviteettiohjaajien kanssa. Digiloma on suunnattu 18–29-vuotiaille.

Neljän päivän digilomalla ollaan ohjatusti offline ja pohditaan omaa suhdetta digilaitteisiin. Lomatunnelmaan pääsee porukassa yhdessä tekemällä, puhumalla ja kokemalla. Digiloma tarjoaa lajikokeiluita, rentoutumista, muutosideoita ja uusia näkökulmia oman arjen rakennuspalikoiksi.

Digiloma kesällä 2024

Tänä vuonna Digiloma järjestetään Backbyn kartanossa Espoossa torstaista sunnuntaihin 29.8.–1.9.2024.
Digiloma alkaa torstaina n. klo 12 yhteisellä lounaalla ja päättyy sunnuntaina klo 15 mennessä.

Maksuttomaan Digilomaan sisältyvät majoitus (yhden hengen huoneissa), ohjelma ja ateriat. Tuemme sovitusti tarvittaessa matkakuluissa. Järjestämme kuljetuksen Backbyn kartanoon Helsingistä ja takaisin.

Tutustu Backbyn kartanoon.

Huom! Leirille osallistuminen edellyttää omista älylaitteista erossa olemista. Tämä voi aiheuttaa myös hankalia tunnekokemuksia. Kykyä käsitellä em. tunteita edellytetään leirille osallistumiseen.

Digipaaston aikana mahdollisesti syntyviin tunnekokemuksiin voit valmistautua esimerkiksi Level UP -omatuen avulla.

Ilmoittautuminen tämän vuoden Digilomalle on päättynyt. Haku ensi vuoden Digilomalle avautuu myöhemmin.

Aivan mieletön kokemus. Ei vain pelaamisen ja somen näkökulmasta, mutta myös omien arvojen ym. Pysähdysloma. Rakastin! Kiitos kun pääsin.

Pidin laitelaatikosta, puhelimen pois antaminen oli vapauttavaa ja keskittyminen parani nopeasti. En ollut niin ahdistunut  kuin yleensä.

Workshopit olivat huippuhyviä ja eteenpäin auttavia. Yhdessä olo ja kaikki ihmiset ihania

Täällä oli todella mukavaa, ”asiaohjelman” lisäksi kivasti muuta tekemistä. Olisin toivonut enemmän aikaa viettää aikaa leiriläisten kanssa ja että loma olisi ollut pitempi, paljon jäi tekemättä.

Digilomalaisten kokemuksia