Hyppää sisältöön

Lahjoita

Yhteensä kuusi kättä pitää kiinni yhdestä Playstation ohjaimesta. Kuva on otettu ylhäältä päin ja lattia näkyy taustalla.

Anna lahja pelaajalle. Tue digipelihaittojen vastaista kohtaavaa työtä.

Lahjoita näin

1. Tee lahjoitus tilisiirtona omasta verkkopankistasi

2. Merkitse saajaksi Sosiaalipedagogiikan säätiö (Sosped-säätiön virallinen nimi)

3. Kirjoita tilinumero FI57 1544 3000 2786 35

4. Lisää viesti-kohtaan tunniste DIGI

Voit halutessasi ryhtyä myös kuukausilahjoittajaksi. Käytä edellä kuvattuja tietoja ja valitse maksun toistuvuudeksi “kuukausittain” tilisiirron yhteydessä.

Tekemällä lahjoituksen Sosped-säätiön Digipelirajaton-toiminnalle mahdollistat konkreettisen avun tarjoamisen niille, jotka toivovat tukea digipelaamisen rajoittamiseen tai parempaan hallintaan. Lue alta lisätietoja siitä, miten käytämme lahjoitusvaroja ja miten juuri sinä voit auttaa.

[Lahjoitusten käyttötarkoituksena ovat] Aikuisille, digitaalisista riippuvuuksista kärsiville, järjestettävien digipaastojen ja muun kasvokkaisen toiminnan kustannukset. Keräysvarojen avulla pystymme parantamaan kasvokkain tapahtuvan toiminnan laajuutta. Varoja käytetään osallistujien matkakustannuksiin sekä leireillä ulkopuolisten palvelujen kustannuksiin.

avatar

”Ryhmätapaamisissa olen saanut uusia neuvoja ja pelaamiseni motiivit ovat tulleet itselleni paremmin näkyviksi. On ollut myös kiva huomata, että muillakin on samanlaisia haasteita, enkä ole ainut.”

Lue lisää Sospedin Digipelirajaton-toiminnasta ja toimintaan osallistuneiden tarinoita

Mihin lahjoitusvaroja käytetään?

Kaikki Digipelirajaton-toiminta on osallistujille maksutonta. Lahjoituksilla kerätyt varat suunnataan ensisijaisesti toiminnan kasvokkaisen toiminnan tukemiseen. Esimerkkejä tästä ovat Digiloma-digipaastoleirit, pelaajien ohjatut vertaistapaamiset ja kokemusasiantuntijatoiminta. Alla esimerkkejä eri lahjoitussummien mahdollistamasta tuesta:

5 € – Kahden nuoren osallistuminen vuorovaikutteiselle Game Over -oppitunnille

10 € – Välipala kahdelle Digipelirajaton-ryhmän tapaamisessa

50 € – Kokemusasiantuntijan toteuttama tietoisku digipeliriippuvuudesta nuorten ryhmälle

100€ – Kolmen nuoren osallistuminen Digipelirajaton-livemiittiin

500 € – Yksi osallistuja mukaan Digiloma-digipaastoleirille

Varoja voidaan käyttää myös vaikuttavan vapaaehtoistoiminnan arviointimallin kehittämiskustannuksiin, jolloin keräysvaroilla katettaisiin yliopisto-opiskelijan määräaikaisen harjoittelun palkkakulut. Varoja voidaan käyttää myös muihin henkilöstö- ja hallintokuluihin siltä osin, kuin kulut aiheutuvat kerättävien varojen yksinomaan yleishyödyllisten käyttötarkoitusten toteuttamisesta.

Kokemuksia Digipelirajaton-toiminnasta

Mielestäni [Digiloma] oli kiva leiri, toi lisää perspektiiviä digiriippuvuuteen myös henkilökohtaisesti.
– Digiloman osallistuja

Kotipaikkakunnallani on toteutettu digipeliongelmaisten nuorten vertaistukiryhmä, jossa olen toiminut ohjaajana. Tällä hetkellä etsimme siihen hommaan lisää työntekijöitä ja yritämme auttaa nuoria vähentämään pelaamista.” – Vertaisohjaaja, Digipelirajaton

Tuntuu, että olen oppinut paljon uutta ja tärkeää, esimerkiksi sen, että ihmisten ongelmien tasot voivat vaihdella voimakkaasti. Ei ole olemassa mitään mustavalkoisia ääripäitä vaan hyvin laaja kirjo siinä välissä. Hahmotan nykyään, että pelaaminen oli minulle ennen ongelma, muttei se ole sitä enää.
– Vertaisohjaaja, Digipelirajaton

Lisätietoja keräysluvasta

Sosped-säätiön keräysluvan numero on RA/2022/1246. Luvan on myöntänyt Poliisihallitus 07.09.2022 alkaen. Lupa on voimassa koko maassa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Otathan meihin yhteyttä, jos haluat kysyä lisää lahjoituksen antamisesta.

Lahjoituksesi mahdollistaa tuen entistä useammalle pelaajalle.
Kiitos kun lahjoitat!