Vertaisuutta

Digipelirajat’on-vertaistoiminta on sinulle, joka koet digipelaavasi ongelmallisesti tai kaipaat paljon pelaavana lisää arkista hyvää oloa. Vertaistoimintamme tapahtuu pienryhmissä joko yhdessä keskustelun (Digipelirajat’on-keskusteluryhmät) tai tekemisen kautta (DPR Bootcamp -hyvinvointivalmennus).

Vertaistoimintamme on suunnattu 18-29-vuotiaille paljon pelaaville ja omaa digipelaamistaan pohtiville. Koulutettujen vertaisvalmentajien tukena toimintaa ohjaavat sote- ja nuorisoalan ammattilaiset. Kaikki vertaistoimintamme on maksutonta.

Jos haluat itse toimia vertaisvalmentajana, lue lisää ja ilmoittaudu seuraavaan koulutukseen tästä.

Jäikö kysyttävää? risto.joensuu@sosped.fi

Haluatko tukea digipelaamisen vähentämiseen, rajoittamiseen tai lopettamiseen?

DPR Control -keskusteluryhmät ovat vertaisvalmentajien ohjaamia pienryhmiä. Vertaisuutta painottavissa keskusteluryhmissä voit jakaa omia kokemuksiasi muiden ongelmallisesti pelaavien kanssa. Luottamuksellisissa vertaisryhmissä saat neuvoja, ajatuksia ja keskustelutukea digipelaamisen rajoittamiseen, vähentämiseen tai lopettamiseen. Vertaisvalmentajan vetämät ryhmät kokoontuvat 8 kertaa.

DPR Control -keskusteluryhmät ovat suljettuja ryhmiä, joihin otetaan maksimissaan 10 osallistujaa kerrallaan. Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa, noin kaksi tuntia kerrallaan.

Seuraava DPR Ctrl-keskusteluryhmä:

Helsinki: Ryhmä käynnistyy lokakuussa 2018  Sosped säätiön toimistolla Vallilassa (Elimäenkatu 25, 5 krs.)
Ilmoittaudu: risto.joensuu@sosped.fi

Pelaatko paljon? Kaipaatko kaveria tai parempaa arkea?

DPR Bootcamp -hyvinvointivalmennus on 10 kertaa kokoontuva vertaisryhmä. Paljon pelaavien kokoontumisissa pohditaan oman hyvinvoinnin kulmakiviä, altistutaan ystävyydelle sekä etsitään itsestä entistä parempaa digipelaajaa. DPR Bootcamp -valmennusta ohjaavat vertaisvalmentajan kanssa Digipelirajattoman kouluttamat ammattilaiset. Valmennus on toiminnallista ja jokaisella viikoittaisella 3 tunnin kokoontumiskerralla perehdytään johonkin hyvinvointiin vaikuttavaan teemaan – sekä tietysti pelataan porukalla.

Seuraava DPR Bootcamp -hyvinvointivalmennus

Helsinki: Ryhmä käynnistyy Maunula-talossa ti 18.9. klo 13.00-16.00
Astu Helsingin valmennukseen tästä
Tampere: Ryhmä käynnistyy Silta-Pelipajalla ke 19.9. klo 16.00-19.00
Astu Tampereen valmennukseen tästä
Jyväskylä: Ryhmä käynnistyy Music Against Drugs ry:n toimistolla ke 19.9. klo 15.00-18.00
Astu Jyväskylän valmennukseen tästä
Kuopio: Ryhmä käynnistyy Pelitalo Muikussa viikolla 39
Astu Kuopion valmennukseen tästä